Spidsgatterklubben

Keepsailing er en platform for social interaktion mellem sejlere, der deler fælles interesser. Udover at være en elektronisk logbog, hvor du med din smartphone eller tablet kan registrere dit logspor automatisk undervejs, samt tage billeder og gemme i logbogen. Få din egen profil her: http://www.keepsailing.net/Default.aspx

Klubsiderne er en superenkel måde at danne fællesskaber på tværs ved at oprette din egen klub. Masser af mærkeklubber skyder op i dette forum nu, og vi skal da også have en klub for spidsgattere.

Spidsgatterklubben er for alle, der interesserer sig for eller sejler en spidsgatter, og vi har ingen fine fornemmelser her: Den må være bygget i glasfiber, træ, krydsfinér, stål eller mælkekartonner. For som min ven og spidsgattersejler Keld siger “Når enden er spids, er alting godt”

Så hvis du også er for spids på den fede måde og vil dyrke din interesse, så lad os mødes på Keepsailing i Spidsgatterklubben og udveksle ideer og erfaringer og ikke mindst de værdifulde kilder til viden om den sejlende kulturarv.

Keepsailing.. så når du frem til dit bestemmelsessted 😉

Billede fra litteratursiden i Spidsgatterklubben på Keepsailing.net

Billede fra litteratursiden i Spidsgatterklubben på Keepsailing.net

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s